Jag provade på LPG behandling

Hej igen, alla fina läsare! Jag hoppas att ni har haft en riktigt bra helg, för det har nämligen verkligen jag haft. Det är dock någonting som jag hade tänkt att jag skulle ta och skriva om i ett annat inlägg lite senare. Just nu dock så vill jag skriva lite om en sak som har varit rätt så efterfrågad är på bloggen, nämligen då det här med LPG behandling för er i Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla med omnejd.

Alltså så är det här lite smått inriktat då till alla er som befinner er i något utav dessa områden eller någonstans där omkring, men jag hoppas verkligen på att det kommer att kunna vara till hjälp ändå. Det är ju nämligen här i Vänersborg som jag själv befinner mig och därför så är det även här i närheten som jag själv då går på LPG behandlingar. Jag har inte gjort dem här behandlingarna många gånger direkt, men jag kanske har gått två gånger nu till ett ställe som heter Känslan och jag tycker verkligen att det har gjort en så otroligt stor skillnad för mig personligen. Jag tycker även att det nu är jättekul att ni vill att jag ska ta och rekommendera det ställe som jag själv går till, för det känns så otroligt roligt när det liksom blir mer av ett engagemang från både läsare och från mig själv. Det är lite därför som jag vill skriva det här inlägget istället för att bara svara på era frågor och funderingar nere i kommentarerna. Nu gör jag ju visserligen det också, men hur som helst så hoppas jag lite på att det ska bli ännu mer engagemang nere i kommentarsfältet på det här inlägget! I vilket fall som helst så tycker jag att ni ska kika vidare på Känslan. Jag länkar till deras sida lite högre upp i inlägget.